Välkommen till Idrottsservice!
- Mer tid till din förening -

Föreningsjobb 

Idrottsservice tar emot och förmedlar föreningsjobb till föreningar. I dagsläget har vi arbeten att fördela i Skellefteå. Dessa arbeten är på Sara Kulturhus och på Summertime-festivalen. Ni kan läsa mer om de olika uppdragen här. 

Summertime Music & Life Festival

När Skellefteå Summertime Music & Life Festival slår upp porten i augusti kanske din förening håller i handtaget? Allt ifrån entrévakter till byggare behövs – är din förening intresserad av att tjäna en slant och få en kulturupplevelse på köpet?

Skellefteås föreningsliv har genom alla tider varit en viktig del av festivaler, marknader och andra event. Det gäller även Summertime, där din förening har möjlighet att jobba och tjäna extra pengar. Uppgifter inkluderar allt från att bygga golv till att vakta staket, eller städa området.

Föreningen tjänar 100 kr per person och timme och totalt är det ca 2 500 arbetstimmar som ska avverkas. Festivalen pågår mellan 4 och 7 augusti, men arbetstillfällen finns från 29 juli till 11 augusti, då det ska iordningställas innan och plockas undan efteråt. Alla som arbetar efter kl 22 måste vara myndiga, men med en ansvarig lagledare kan arbetsgrupper på dagtid inkludera medlemmar som inte ännu fyllt 18 år.

Idrottsservice har fått uppdraget att förmedla bemanningen och hålla koll på schemaläggning, men festivalen är er uppdragsgivare. Om din förening är intresserade av arbete på Summertime, så fyll i formuläret för intresseanmälan så snart som möjligt. Intresserade föreningar kommer att få mer information under maj. Varje förening som tar på sig uppdraget förbinder sig till att det finns rätt antal personer på plats under överenskommen tid. 

Maila till foreningsjobb@idrottsservice.com om du har några frågor. 

Sara Kulturhus

Sara Kulturhus i Skellefteå behöver personer från föreningslivet som arbetar i garderoben och med biljettkontroll när det är konserter, teater eller andra evenemang. Arbetet i garderoben samt biljettkontroll erbjuder Sara främst till idrottsföreningar och kulturföreningar i Skellefteå kommun. Det är vi på Idrottsservice som förmedlar bemanningen och handhar schema.

Fakta om uppdraget: 

  • Det är ca 4h arbete per event 
  • Det behövs upp till 8 personer som arbetar på varje event  
  • Ersättningen per timme är från och med 1/1 2022 - 200kr/person  
  • Ett uppdrag med 8 personer ger därmed föreningen 6 400:- för ett pass 
  • Alla som arbetar måste ha fyllt 18 år 
IntresseanmälanOm er förening är intresserade av arbete på Sara Kulturhus, så klicka på knappen och fyll i formuläret så snart som möjligt. 
Varje förening som tar på sig uppdraget förbinder sig till att det finns rätt antal personer på plats under överenskommen tid. 

De flesta evenemang är förlagda mellan september – december samt mellan mars – maj och är på kvällstid, vardag och helg. Beroende på hur många föreningar som är intresserade kan det bli enstaka uppdrag eller flera per säsong.    

Maila till foreningsjobb@idrottsservice.com om du har några frågor.